ITB Logo Erhversstyrelsen Logo KL Logo

Information til publikum 

Tilmeld dig inden d. 15. august 2019 og kom gratis ind på danmarks nye messe om digitalisering i erhvervslivet. Deltagelse er forbeholdt erhvervslivet, så du skal have et CVR-nummer for at være med.

På Digitaliseringsmessen for erhvervslivet kan du bl.a. opleve:

+10 vidensdelende oplæg fra topledere i erhvervslivet om deres strategiske vækst med digitalisering som omdrejningspunkt. 

Få dagen igennem inspiration fra C20-virksomheder og Vækstgazeller gennem messens målrettede scener.

 

+100 IT-leverandører, der fremviser de nyeste og mest udbredte løsninger indenfor digitalisering af erhvervslivet.

Dansk erhvervsliv mangler et overblik over deres muligheder. Det får du samlet her. I samarbejde med erhvervslivets brancheforeninger arrangeres guidede ture i messeområdet, med besøg hos de virksomheder og løsninger, der er særligt relevant for netop deres medlemsvirksomheder.

 

+1000 beslutningstagere fra erhvervslivet, der ligesom dig, søger inspiration og vidensdeling om, hvordan I strategisk kan gribe digitaliseringen an i din virksomhed.


Digitaliseringsmessen for erhvervslivet henvender sig bredt til alle beslutningstagere i danske erhvervsliv, der arbejder med digitalisering. Om du kommer fra en C20-virksomhed eller en vækstgazelle, så er Digitaliseringsmessen stedet at få ny viden, inspiration og styrkelse af dit netværk.

 

Genveje til rådgivning og finansiering

Oplæg ved bl.a. Erhvervsministeriet, KL, væksthuse og Innovationsfonden, den digitale hub og IT-Branchen, som giver dig et samlet overblik over, hvor du kan skyde genvej til rådgivning eller hurtig finansiering, at din virksomheds digitale omstilling.

I samarbejde med