ITB Logo Erhversstyrelsen Logo KL Logo

Program (Opdateres løbende)

På denne side offentliggøres programmerne for scenerne på messen.

På Digitaliseringsmessen for erhvervslivet kan du både opleve spændende oplæg fra de Alliancepartrnere, som har scener, og derudover har messen tre spændende scener med hvert deres fokus på Digitalisering.

C25 scenen: Ca. 5 oplæg med fokus på vidensdeling om, hvordan Danmarks allerstørste erhvervsvirksomheder, har brugt digitalisering aktivt i udviklingen af deres virksomhed. Og hvilke gode råd og indsatsområder de opfordrer øvrigt dansk erhvervsliv at fokusere på?

Gazellescenen: Ca. 5 Oplæg med fokus på vidensdeling om hvordan Danmarks hurtigst vækstende gazellevirksomheder har brugt digitalisering aktivt på deres rejse. Hvilke gode råd og indsatsområder opfordrer de øvrigt dansk erhvervsliv at fokusere på?

Hovedscenen: Ca. 5 oplæg/debatter, Reserveret til oplæg fra IT-Branchen, Erhvervsminister, Dansk Erhverv og øvrige myndigheder og brancheforeninger, om forhold med aktuel og konkret værdi for de deltagende erhvervsledere fra publikum.

Alle scener er underlagt et krav om, at oplægstid og pausetid skal være i forholdet 50/50. På den måde sikrer vi, at der hele tiden er bevægelse i publikum, og sikrer at publikum bevæger sig mellem scener og udstillerområdet.

Når programmerne ligger endeligt fast offentliggøres de her, men ind til da kan du på ITBs hjemmeside se, hvilke hovedtalere, der er bekræftet. Listen opdateres løbende og kan ses via dette link (eksternt link til ITBs hjemmeside)

Scener

I samarbejde med